Over Titanium

Titanium is het softwarepakket bij uitstek dat tandartsenpraktijken volledig ontzorgt op vlak van administratie en organisatie. Een compleet patiëntendossier wordt aangevuld met een boekhoudmodule en tal van communicatiemogelijkheden. Via een elektronische agenda kunnen patiënten afspraken maken, die door u bevestigd worden. Zo kunt u zich volledig focussen op de behandeling van uw patiënten.

Elke tandartsenpraktijk is uniek. Titanium is dan ook zo gebouwd dat het zowel geschikt is voor een solopraktijk als voor een groepspraktijk. Wat de noden van uw kabinet ook zijn, Titanium vult ze in.

 • Shutterstock 1040170996

  Boekhouding

  In Titanium houdt u vlot het financieel dagboek van de praktijk bij. Dankzij de bancontactmodule en het geïntegreerde kassabeheer kan u gemakkelijk betalingen ontvangen en verwerken.

 • Agenda Titanium

  Agenda

  Voor een gegarandeerde tijdswinst kunnen patiënten online zelf een afspraak maken, die door u wordt bevestigd. U kiest daarbij zelf in welke tijdsblokken afspraken kunnen worden gemaakt. De agenda van de praktijk is overal consulteerbaar en biedt tal van opties om de dagplanning zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 • Shutterstock 744158275

  Patiëntenbeheer

  In Titanium maakt u een complete patiëntenfiche aan, waarin u o.a. alle tandheelkundige behandelingen, inclusief nomenclatuurregels, kan invoeren. Voorschriften kunnen eenvoudig gemaakt worden. U kan een uitgebreide behandelplanning en parostatus ingeven. Bovendien is eHealth in het platform geïntegreerd, waardoor u vlot de connectie kan maken met de verschillende eHealth-diensten.

 • Tyler Franta 589346 Unsplash

  Communicatie

  Tandartsafspraken worden niet meer vergeten dankzij de afspraakverwittigingen via SMS of e-mail en de recall-module. In Titanium kunnen ook tal van documenten en brieven worden opgemaakt, en zijn er verschillende standaard verzekeringsdocumenten voorhanden.

Wil u ook ontzorgd worden
dankzij Titanium?

Demo aanvragen