Opleidingen

Dankzij Titanium kan uw tandartsenpraktijk efficiënter werken en tijd winnen. Om ervoor te zorgen dat u alle gewenste mogelijkheden van Titanium ten volle benut, organiseren wij op regelmatige basis praktijkgerichte opleidingen in onze kantoren. Deze opleidingen zijn gratis voor klanten met een Standard of Premium servicepakket. Andere klanten kunnen dankzij de KMO-portefeuille aan een voordelig tarief deelnemen. Ontdek hieronder onze opleidingsagenda.

 • Nordwood Themes 469906 Unsplash

  Algemene gebruikersopleiding

  In deze opleiding maakt u kennis met de modules agenda, patiëntenbeheer, communicatie, financieel en dentalbridge. Expert David De Cock loodst u op een interactieve manier doorheen de verschillende modules, zodat u na de opleiding perfect weet hoe u een patiëntendossier kan aanmaken en beheren, hoe u attesten en verwijsbrieven opmaakt, hoe u afrekeningen en duplicaten opmaakt en hoe u tijd kan winnen met dentalbridge.

  Meer info & inschrijven
 • Shutterstock 744158275

  Patiëntenfiche

  Het patiëntendossier in Titanium biedt heel wat mogelijkheden. Na deze opleiding, verzorgd door expert David De Cock, heeft de patiëntenfiche geen geheimen meer voor u en weet u hoe u een patiëntendossier aanmaakt via een eID en hoe u eHealth gebruikt. Ook leert u behandelingen en eigen prestaties ingeven, behandelplannen opstellen en anamneses en andere informatie invoeren.

  Meer info & inschrijven
 • Shutterstock 1040170996

  Financieel

  In Titanium kan u de financiële kant van een behandeling van A tot Z beheren. In deze sessie met expert David De Cock leert u hoe u tarieven kan aanpassen en eigen tarieftabellen kan integreren, en hoe u eigen prestaties toevoegt. Na deze opleiding weet u ook hoe u getuigschriften opmaakt, dupliceert en annuleert. Tenslotte wordt ook de RDB (regeling derdebetaler) en het overzicht van de afrekeningen toegelicht.

  Meer info & inschrijven
 • Alvin Mahmudov 181255 Unsplash

  Communicatie

  U leert hoe volgende communicaties opgezet en gebruikt kunnen worden:
  - Recall (mail/brief/SMS)
  - Afspraakverwittiging (SMS/mail)
  - Sjablonen aanmaken/wijzigen
  - Bijlagen
  - Verzekeringsdocumenten


  Meer info & inschrijven
 • Rawpixel 552391 Unsplash

  Agenda

  Volgende punten worden behandeld:
  - Navigatie Titanium
  - Opbouw agendavenster
  - Boeken nieuwe afspraak
  - Planning
  - Zoeken vrije afspraak
  - Afspraakverwittigingen
  - Recall
  - Management tools
  - Dentalbridge

  Meer info & inschrijven