04.03.2020

Titanium Dental onder de vleugels van CGM

Met groot genoegen kunnen wij u meedelen dat CompuGroup Medical Belgium BV de vennootschap die de dentale software van Flexsoft bezit, namelijk Titanium Dental BV, heeft overgenomen.

In 2017 heeft CGM ook reeds de eigenaar van de DentAdmin-software, ATX NV, overgenomen. Deze nieuwe overname versterkt de positie van CGM op de Belgische markt van dentale software en bevestigt hun bereidheid om hierin verder te investeren.

In de praktijk zal voor jullie als klant niets veranderen: uw contract blijft ongewijzigd en zal door Titanium Dental verder uitgevoerd worden. Beide producten (Titanium & DentAdmin) zullen verder actief worden ondersteund en jullie huidige contacten bij support zullen eveneens gelijk blijven. Bovendien zal het support-team vanaf 5 maart eerstkomend geïntegreerd worden in het DentAdmin-team, dat hierdoor uitbreidt tot 9 personen, om jullie in de toekomst nog beter te ondersteunen.

Door de afsplitsing en de nabijheid van de DentAdmin-kantoren, zal het support & development team van Titanium verhuizen naar de kantoren in Wetteren (Brusselsesteenweg 283/10, 9230 Wetteren).

Bij vragen, neem gerust contact op met ons op support@titaniumdental.be of via de Titanium hotline op 09/395.85.65